Make up by Tatou is in 2015 opgericht door Youssef Tatou. In 2016 opende onze eerste store haar deuren in Leiden. Het concept kwam tot stand vanuit de gedachte dat er in Nederland geen retailconcept was die de trendy, jonge en social media gevoelige klanten een urban en luxe shopping omgeving biedt met populaire merken en producten uit het buitenland, die nergens in stores te verkrijgen zijn. 

 

Make up by Tatou wil zich onderscheiden door een klantgerichte en professionele advisering aan haar klanten en het constant vernieuwend zijn op gebied van het aanbieden van de meest populaire merken en producten. Hierbij willen wij dat onze klanten in onze stores een luxe shopping omgeving ervaren met de beste service passend bij hun specifieke behoeften. 

 

In onze stores worden onze klanten door professionele make-up artists geholpen en geadviseerd op het gebied van de laatste beautytrends. Het assortiment van Make up by Tatou bestaat niet alleen uit een uitgebreide keuze aan make-up producten maar ook de meest effectieve en nieuwe gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten en beauty accessoires. 

 

Maandelijks worden er ook leuke make-up en cosmetica gerelateerde events georganiseerd in onze stores. Zoals Glamour Day events, meet & greets met vloggers en dagen waarop onze make-up artists klanten opmaken in de winkel. 

 

Make up your dreams!