Levering en Retour

Levering


Bij Make up by Tatou worden alle  bestellingen binnen Nederland met PostNL geleverd. Zo worden alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst de eerst volgende werkdag geleverd. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een brievenbusstuk en een pakketzending. Bij een pakketzending krijg je altijd een Track & Trace code geleverd van PostNL in de bevestigingsmail van jouw bestelling. Zo kun je altijd zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Een brievenbusstuk heeft geen Track & Trace code, maar wij kunnen bij zoekgeraakte bestellingen contact opnemen met PostNL om te achterhalen waar jouw brievenbusstuk is gebleven.

 

Overzicht levering:

 

BESTEL DAG:

VOOR 16.00 uur besteld

Maandag:

Levering dinsdag of uiterlijk  woensdag

Dinsdag:

Levering woensdag of uiterlijk donderdag

Woensdag:

Levering donderdag of  uiterlijk  vrijdag

Donderdag:

Levering vrijdag uiterlijk  zaterdag

Vrijdag:

Levering zaterdag of uiterlijk  dinsdag    

Zaterdag:

Levering dinsdag of uiterlijk  woensdag

Zondag:                    

Levering dinsdag of  uiterlijk woensdag

 

LET OP! Heb je binnen 3 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling en doen er alles aan om je bestelling correct  te leveren.

 

Het adres wat je bij jouw bestelling hebt doorgegeven als factuuradres is in eerste instantie gelijk aan het afleveradres. Mocht je toch graag een ander afleveradres willen dan het factuuradres, geef dit dan aan bij jouw bestelling. Hiervoor kun je kiezen als je iemand een cadeau wilt sturen, of als je bijvoorbeeld je pakketje wilt laten bezorgen op jouw werkadres.

 

Wil jij liever jouw bestelling afhalen dan is dit geen probleem. Selecteer op de kassapagina jouw gewenste afhaallocatie. Bijvoorbeeld onze winkel aan de
Haarlemmerstraat 73B te Leiden.

 

Verzendkosten

 

Verzendkosten voor Nederland:
Bij elke bestelling boven de 40 euro betalen wij jouw verzendkosten
Is het totaal bedrag onder de 40 euro? Dan betaal je voor:

  • Enveloppe post €3,95
  • Pakketpost  €4,95

 

Wil je altijd je zending kunnen volgen?  Kies dan voor de de optie pakketpost. 

 

ENJOY THE MAKE UP!